Hub tina sapedah nu tiasa jadi elastis.

        Dina hadir, hub kabayang jalur sapedah di pasar ieu kasarna dibagi kana hiji hub na spoke hub. 
        The spoke hub bisa disassembled misah tur repaired gampang. Tapi sakali deformasi serius lumangsung, éta perlu diganti sakabéhna. Kusabab pikeun sababaraha novices anu hoyong nyobaan nyieun spokes sorangan, éta gampang janten tugas painstaking.
         Hiji-di-hiji hub mangrupakeun hiji-di-hiji ngabentuk, ilaharna dibagi kana magnésium aluminium alloy na alloy aluminium hub. Ieu dua rupa roda boga kaunggulan jeung kalemahan sorangan. Tangtu, kelas anu sarua tina alloy kabayang magnésium téh leuwih mahal, lantaran alloy magnésium nyaeta torek ti alloy aluminium, nyieun téhnologi leuwih hese! Barina ogé, standar nyieun roda alloy magnésium nyaeta pikeun ngahontal kakuatan anu sarua jeung beurat torek dina waktos anu sareng. Upami teu kitu, eta leuwih hade migunakeun roda aluminium langsung. 
         Umumna disebutkeun, hubs terpadu bisa ngarambat gancang ti spoke hubs on jarak pondok, tapi aranjeunna shock rada kurang absorbent ti spoke hubs. Dina panempoan situasi ieu, hiji tipe anyar tina produk hub, kabayang baja plastik, anu teu acan ditiru sarta surpassed, geus mucunghul di pasar Cina. Ieu dihasilkeun dirobah nilon serat gelas. Ieu boga kaunggulan prototyping gancang, ongkos ngolah lemah sareng kabebasan desain luhur. Ieu conforms kana trend ngembangkeun hemat energi, panyalindungan lingkungan sarta skala leutik lightweight.
Dibandingkeun jeung magnésium-aluminium alloy hub umum tur spoke hub, hub ngabogaan résistansi dampak kuat, élastisitas hadé tur leuwih lengkep bisa dibabawa.

waktos pos: Nov-26-2018